Ko smo mi

O nama

“Prosečno vreme koje posmatrač provede gledajući reklamu je od 3 do 5 sekundi. Zbog toga vaša reklama mora biti upečatljiva.“

Bill Bernbach

I kao što reče ovaj pametni čovek reklama se gleda vrlo kratko.
Pa, odakle krenuti ?

Od same svetleće reklame, od potrebe za CNC mašinama, od proizvodnog pogona, a dizajn ? Ma hajde da pobedimo i štampu! A ko da mi ovu reklamu okači?

I tako krenusmo od svega.

Nudimo vam kompletan, zaokružen proces, od idejnih rešenja, izrade reklame i svih vrsta štampe, do transporta i montaže na vašoj lokaciji. ...I sve to po garantovano najpovoljnijim cenama u regionu. Višedecenijsko iskustvo našeg tima stvorenog da pobedi TQC (Total Quality Control), izazove kratkih rokova a maksimalnog kvaliteta.

Učili smo od najboljih i shvatili da u Srbiji može da zaživi KAIZEN (Masaaki Imai) - Japanska teorija uspeha koji vodi do kvalitetnog proizvoda.

Eco Pell
Eco Pell

Eeee, to nas loži, samo KVALITET.

I zato svetlimo u Londonu, Frankfurtu, Pragu; vidimo se u Republici Srpskoj, a u lepoj Šumadiji smo HIT ...
I zato naše proizvode izrađujemo od materijala visokog kvaliteta i u njih ugrađujemo brend, LED rasvetu, napajanja, kabliće i žičice. Sami smo raspisali softvere i spakovali elektroniku koja se proizvodi u Nišu. Znači držimo se stare „use i u svoje kljuse“ i nek je reklama proizvod srpski, a delovi japanski.

I zato što umemo da saslušamo klijente, i zato što pratimo novotarije, i zato što uvek pružamo više, i zato što smo baš baš iskusni, pošteni, kreativni, veseli i brzi - a ostali da živimo i radimo u varošici Guči stvarajući apsolutni KVALITET.

Aj , pa tako
VIDIMO SE.

shape
Klijenti

Neki od klijenata koji su nam ukazali poverenje

shape

Zašto izabrati nas

Pogledajte našu video prezentaciju

Poglejdate
Video