Usluge

Sečenje i graviranje laserom / 900mm x 1300mm /

Laser nove generacije omogućuje sečenje do 10 mm svih vrsta plastike, kože, kartona i gume kao i graviranje na drvetu, staklu, mermeru, pleksiju, koži, metalu, gumi.

Lasersko graviranje je najnovija tehnologija graviranja materijala, omogućava izradu i najzahtevnijih proizvoda. Velika preciznost omogućava obeležavanje sitnih delova, kao i tačnost izrezivanja raznih oblika.

Lasersko sečenje vrši se na taj način tako što se direktno kontroliše izlazna snaga lasera, materijal se ili topi, ili izgara, ili isparava, ili ga oduva mlaz vazduha pod pritiskom, ostavljajući visoko kvalitetne ivice. Izbor tehnologije laserskog sečenja zavisi od debljine i vrste materijala, kao i zahtevima klijenata.

Eco Pell

Sečenje i obrada alubonda / 1500mm x 5000mm /

ALUBOND je aluminijumski kompozitni panel koji se sastoji od dva aluminijumska lima između kojih je termoplastična ispuna. Zahvaljujući alubondu najjednostavnijim sečenjem na CNC ruteru mogu se dobiti najrazličitije forme. Najnovija tehnologija spajanja alubonda daje neverovatnu kompaktnost i integritet cele kompozicije. Zbog male debljine kućista, mogućnosti prosecanja materijala kao i dodavanja aplikacija različitog tipa, reklame od alubonda predstavljaju izuzetno atraktivan vid reklamiranja i obeležavanja objekata.

Eco Pell

Sečenje i obrada stiropora i stirodura

Vršimo usluzno sečenje stiropora (EPS), sečenje stirodura (XPS) i sečenje poliuretanskih pena.

Sečenje stiropora se vrši na profesionalnoj CNC mašini, velike preciznosti, velikih tehničkih mogućnosti, kao i sečenje oblika velikog gabarita.

Sečenje stiropora se može izvršiti pravolinijski, krivolinijski, pod uglom ili kružno. Sečenje stiropora se vrši usijanom žicom koju pokreću višestepeni motori, digitalnim upravljanjem.

Eco Pell

Brendiranje izloga

Pored gotovih fabričkih dezena, u ponudi su i folije za štampu po zahtevu.

Ove folije su u osnovi bele ili providne i najčešće se koriste u promotivne svrhe, pa se stoga nazivaju reklamne folije ili folije za brendiranje. Dizajnirane folije se mogu lepiti na ravne staklene površine, ali i na metalne i PVC površine, i najčešće ih možete videti u izlozima prodavnica.

Ove folije ne zahtevaju posebno održavanje, i moguće ih je skinuti u bilo kom trenutku, vraćajući staklene površine u prvobitno stanje.

Eco Pell

Brendiranje vozila – autografika

Auto grafika odnosno brendiranje vozila je štamparska delatnost koja se koristi u komercijalne i privatne svrhe. Brendiranje vozila se može izvršiti na svakom vozilu bilo da je to putnički automobil, motorcikl ili komercijalna vozila kao što su: kombi, pikap ili kamion.

Zašto brendirati vozilo?
• Za jednokratan trošak dobijate pokretnu reklamu koja će trajati godinama.
• Reklamirate se gde god da idete.
• Reklamirate firmu 24 h dnevno na različitim lokacijama.

Eco Pell

UV štampa na ceradi / 3200mm /

Štampa na ceradi je jedna od najtraženijih usluga kada se radi o štampi velikih formata. Cerada, odnosno ceradno platno, se može koristiti za razne oblike marketinga. Od ceradnog platna sa štampom se mogu izrađivati reklamni baneri, grafičke poruke velikog formata za primenu na fasadama zgrada, za sajmove, za promovisanje raznih skupova, događaja i slično.

Štampa cerada se radi na ploter štampaču za štampu velikih formata. Štamparske boje za štampu cerade su otporne na UV zračenje, a postojane su i na bilo kojim spoljnim uslovima. Štampa ceradnih banera može biti jednostrana ili dvostrana što najčešće zavisi od namene i načina postavljanja.

Eco Pell

FLATBED štampa /1300mm x 2500mm /

Proces uštampavanja se vrši direktno na površinu predmeta. Ovo je tehnika koja znatno ubrzava proces realizacije uštampavanja, jer je vreme pripreme za štampu značajno kraće u odnosu na druge tehnike.

Direktna UV štampa uvodi štampanje u treću dimenziju i garantuje Vam izvanredan kvalitet štampe. Pored ravnih površina, ovaj štampač omogućava Vam da štampate na 3D objektima do 100mm visine.

Moguće je štampati kako na ravnim, tako i neravnim površinama.

Eco Pell

DIZAJN/PRE PRES

Pod pojmom pripreme za štampu podrazumeva se druga faza izrade grafičkog proizvoda. Prilikom pripreme za štampu neophodno je uklopiti sve grafičke elemente u celinu, usaglasiti iste sa kolornim profilima štamparije kao i pripremiti poseban fajl za izlazni uređaj.

    Priprema za štampu uključuje:
  • – obrađivanje slika, fotografija i skeniranje istih
  • – obrađivanje tekstualnih formi, unos podataka, korekciju teksta i lekturu
  • – izradu grafičkih elemenata koji prate ove procese – tabli, grafikona, šema, crteža…
  • – sastavljanje svih elemenata u jednu celinu
Eco Pell

Projektovanje

Zadatak glavnog projekta koji izrađujemo je da definiše tehničke detalje za proizvodnju i montažu u skladu sa ugovorenom ponudom, klijentovim i sopstvenim standardima kvaliteta i pravilima struke.

Cilj je da kvalitetno tehničko rešenje uskladi sa zadovoljavajućim spoljašnjim izgledom u smislu vidljivosti spojeva, homogenosti svetla na reklamnoj površini i da obezbedi što jednostavnije servisiranje proizvoda.

Eco Pell

Digitalna štampa velikog formata

FOTO TAPET je ukrasni detalj koji će u potpunosti promeniti izgled Vašeg ambijenta bilo da je Vaša dnevna soba, kuhinja ili radna prostorija.

SLIKE NA PLATU (CANVAS) - Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je savršeno rešenje za oplemenjivanje Vašeg ambijenta.

Eco Pell

Katovanje

Za katovanje se najčešće koriste PVC kolorne folije, ali isto tako i folije koje su poluprovidne a imaju različite dezene. Zahvaljujući svemu tome, vi dobijate neprovidan izlog, ali koji neometano propušta dnevnu svetlost u unutrašnjost lokala.

Katovanjem PVC folije dobijate mnogobrojne mogućnosti za izradu reklama i natpisa za firme. Nekim drugim tehnikama štampe nije moguće ostvariti efekte koji se postižu na ovaj način, kao što su reflektujuće površine ili metalik boje.

Eco Pell
shape